• Адреса офісу 08702 Україна м. Обухів вул.Київська 127
  • Працюємо Без вихідних .09:00-17:00
Номер телефону *:
Зручний час для дзвінка *:
Я погоджуюсь на обробку персональних даних *Я погоджуюсь із Політикою Конфіденційності сайту

Главная Блог / Blog
Етикетки з QR кодом.
Опубликовал: dachadizain 15/Груд/2023 Категория:

Етикетки з QR кодом.

Чим корисні етикетки з QR кодом? 

Етикетки з QR кодом застосовують для вирішення багатьох задач. Наприклад у фінансовій сфері дуже часто почали використовувати QR коди для проведання платежів - даний код унеможливлює викрадення ваших даних потенційними зломисниками. Також з допомогою QR коду ми мижемо передавати інформацію якою б ми хотіли поділитись з іншими людьми, достатньо просто взяти посилання на потрібну інформацію та сгенерувати з неї QR код, потім розмістити його на одному з носіїв - наприклад : етикетку, різноманітні дошки, на будь-яку електрону сторінку, на звичайному папері тощо. І при сканувані залучена аудиторія буде потрапляти точно на ту інформацію яку ви хотіли донести їм. В данний момент дуже поширене використанння QR коду на етикетках товару, як зазвичай виробники за допомогою QR коду надають для потенційних клієнтів більше інформації про себе, про виробництво та асортимент своєї продукції. Виробники розміщують QR код на основній етикетці або використовують додаткову меншого розміру - зацікавлена аудиторія просто сканує QR код та потрабляє за закодованним посиланням до тієї інформацію яку важко булоб вмістити на етикетку товару.

У яких сферах можливо застосовувати етикетки з QR кодом?

Етикеткти з QR кодом можливо застосувати майже в будь якій сфері. Для прикладу нижче перелік сфер застосування з коротким описом використання етикеток з QR кодом :

  1. Торгівельна сфера (детальніший опис товару його властивості, застереження щодо використання, інформація про виробника та імпортера, додатковий асортимент товару який може знадобитись для більш ширшого застосування даного товару). Уданному випадку QR код наноситься на основну етикетку або на додаткову меншого розміру, гарно працює якщо поруч використати заклик до дії тиму "Скануй" або "Відскануй мене".
  2. Медична сфера - опис медичних засобів та особливостей використання. Такж на даній етикетці e сгенерованому qr коді можливо розмістити дані про виробника а також про сертифікацю даного лікарського засобу у країні де він реалізується, або наочне використання препаратів.
  3. Логістична та поштова сфера - в етикетках для логістичною та поштової сфери у сгенерованому QR коді можна розмістити інформацію про відправника та отримувача, країни відправлення та країни отримання вантажу чи посилки.

Та ще багато інших сфер де етикетка з QR кодом буде корисна. 

Що важливо при створенні етикетки з QR кодом? 

Важливо вірно підібрати розмір сгенерованого QR коду для чіткого його зображення на етикетці або стікері - дуже важливо враховувати особливості обладнання на якому друкується даний QR код. Також дуже важливо не змінювати посилання яке є закодоване у QR коді, бо виникне помилка коли людина при сканувані буде переходити на сторінку з помилкою. Звертайте на ці моменти увагу.

Чи є у компанії можливість YC.com.ua створити та надрукувати етикетки під індивідуальні потреби клієнта?

Так ми можемо створювати етикетки або стікери з QR кодом під замовлення. Ми зробили вже не 1000 етикеток з QR. Декілька фото для прикладу :

Етикетка з QR кодом 52*30 мм.Етикетка з QR кодом 58*40 мметикетка з qr кодом

Замовити друк ви можете перейшовши за посиланням - https://www.yc.com.ua/shop/druk-etiketok-stikeriv-z-qr-ta-shtrikh-kodom 

Ми вконуємо замовлення у стислі терміни та за доступну ціну. 

Комментарии

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
Регистрация Вход
Комментариев еще нет, ваш может стать первым.